Hjerterdametouren
19. august
kl. 10.00-15.00
Torvet, Ringe

Hjerterdametouren kører med garanti d. 19.august 2023 – i et nyt koncept, men stadig med det vigtige fokus på kvinders hjerter.
Det er 10. gang, at vi byder velkommen til cykelløbet, der er for alle kvinder uanset alder og niveau. Kom og vær med til jubilæumsløbet!

Du kan vælge at cykle  25, 50, 75, 100 km –  eller længere – som du nu har lyst og gode ben til. Vores to ruter på hhv. 25 og 50 km kan nemlig kombineres nøjagtigt, som du vælger det.

Der er plads til alle, uanset om du vælger hverdagscykel, elcykel eller racercykel. Det handler om god motion og hyggeligt samvær.

For blot 250 kr. kan du deltage og heraf går 100 kr. til Hjerteforeningen, målrettet forskning i kvinders hjertekarsygdomme. 

Din kørte distance og tid registreres og kan ses online efter løbet.

Der vil være lodtrækning om en ny flot cykel fra Kildemoes.

Ved tilmelding inden den 31. maj 2023 er du med i lodtrækningen om en partoutbillet til Midtfyns Festival 2023 til en værdi af ca. 800 kr..

Inden den 31. maj 2023, vil der igen i år være mulighed for at købe flot og super lækkert cykeltøj fra VeloChicks i specielt Hjerterdametouren design.

Du kan tilmelde dig på www.hjerterdametouren.dk
På hjemmesiden og Facebook kan du få yderligere information om løbet. Her melder vi f.eks. også ud om den fortræning,  vi gratis tilbyder med opstart i foråret.

Jo flere vi er, jo sjovere bliver det og jo flere penge kan vi sende videre til det gode formål.
Hjertet har vi brug for ❤️ Tag din veninde, søster, mor, datter, kollega med – lad os blive rigtig mange, så det bliver et ordentligt jubilæumsløb!

Indsend arrangement