Sebastian
02/11/2024
20.00
Foderstoffen, Rudmevej 121

Træd ind i en verden af nostalgi og musikalsk poesi, når singer-songwriter legenden Sebastian bringer sin "Trubadurens Aftentur" til Foderstoffen. Efter en forrygende SEBASTIAN BAND-turne sidste efterår, byder Sebastian denne gang på en intim solooplevelse, hvor hans guitarklange og velkendte stemme bliver centrum for en aften i musikkens tegn. For over et halvt århundrede har Sebastian forsynt Danmark med et utal af uforlignelige sange, lige fra de sjove og alvorlige til de poetiske og pophits vi alle kender.

Publikum kan forvente en rejse gennem tiden med både de gamle klassikere og nyere melodier, fremført med Sebastians karakteristiske nærvær og talent for ramme sentimentet hos enhver lytter. "Trubadurens Aftentur" er mere end en koncert - det er en oplevelse, hvor hvert akkord og ord omslutter publikum i en unik musikalsk fortælling.

Sæt et musikalsk kryds i kalenderen og vær del af denne enestående aften, hvor poesien og melodier vil løfte ånderne og muligvis ruske op i minderne hos den ærede trubadur og hans publikum. Billetter kan sikres via Foderstoffens hjemmeside. Denne aftentur i sange og strenge finder sted på Foderstoffen, Rudmevej 121, 5750 Ringe (100 meter fra Rudme Station)

Billetter kan købes på: www.foderstoffen.dk

Indsend arrangement