Carsten Islington – Whiskey, kaffe og tvivlsomme kvinder
26. september
kl. 19.00
Gluds Café, Jernbanegade 18

Vi er stolte af at kunne præsentere:
Carsten Islington og hans tro væbner, musiker Nikolaj Rysager!
Perfekt til anledninger hvor voksne mennesker kan mødes efter en hård tid for alle. Få et uforpligtende grin og god historie fra det virkelig liv, som er levet der hvor virkeligheden overgår fantasien. Vi genkender os selv igen, det menneskelige og opleve nærhed og sanselighed sammen.


Carsten er dejlig uhøjtidelig, fandenivoldsk også ydmyg. Han blev født i et kolonihavehus og voksede op på 5 sal og på Vesterbro. Han lærte hurtigt at skulle der ske noget i livet måtte han handle. Han fik ikke noget foræret. Men handlede han, så skete der også noget. Og frygten? – Den kunne han ikke tage sig af, for hvad var i virkeligheden det værste der kunne ske?


Carsten fortæller historier fra det virkelige liv. Fra sin første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme hårdtslående kvinder på Vesterbro til bedrevidende ensrettede Quinder i 70érnes kollektiver. Livet og kvinderne blev financieret over vinteren hvor Carsten arbejdede som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens outrerede andre jobs i alle verdenshjørner. Før dette var livet, de sultne år som fattig kunstner i indre bys baggårde. Om natten var han dørmand på snedige skumle barer. Carsten gennemgik en masse fiaskoer og succeser, som mand, kunstner og menneske. Altid med en ufattelig selvdrift og et mod, en selvironi og humor. Selv når det var værst overlevede og udfordrede Islington alt det vi frygter.
Altid afsted, for at køre striber op under køleren over hele landet, for at kunne nå ud til selv de fjerneste afkroge og skubbe lidt til os.


Entré 125,-. BEGRÆNSET ANTAL, KØB I GOD TID.
Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/iguqi71yzw

Indsend arrangement