Sparekassen Sjælland-Fyn

Algade 11 · 5750 Ringe

Ring til os

+45 65 48 52 80

I en verden i konstant forandring er det vigtigere end nogensinde før at have et pengeinstitut, der kærer sig om de mennesker og de lokalsamfund, det er en del af. For som lokal sparekasse er vi med til at finansiere rammerne for familieliv og erhvervsliv.

Sparekassens formål er at bidrage til at gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Sammen baner vi vejen, vi står sammen – også når vejen ikke er ligetil.

Fordi det er en del af vores DNA.

Du finder din lokale sparekasse på Algade 11 i Ringe. I Ringes lokale sparekasse sidder et hold af kompetente og engagerede rådgivere klar til at hjælpe dig med din økonomi.

I Sparekassen Sjælland-Fyn lytter vi til vores kunder, og vi tager os god tid til at forstå kundernes ønsker og behov. Du har din egen personlige rådgiver, som du nemt kan komme i kontakt med, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer.

Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får kompetent og engageret rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.


Benyt vores døgnåbne lobby i Ringe. I lobbyen i Ringe kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du både hæve og indsætte danske kroner og euro.

Åbningstider

Mandag

10.00-13.00 og efter aftale

Tirsdag

10.00-13.00 og efter aftale

Onsdag

10.00-13.00 og efter aftale

Torsdag

10.00-13.00 og efter aftale

Fredag

10.00-13.00 og efter aftale

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket