God generalforsamling

Tak for en god generalforsamling

I mandags den 27. marts, fik vi afholdt en meget vellykket generalforsamling med stort fremmøde fra nær og fjern.

Salen summede af interesserede stemmer, og der blev netværket på kryds og tværs.

Vi fik blandt andet besøg af Henrik Neelmeyer, Direktør v. Egeskov Slot, som kom og fortalte om Egeskovs betydning for Midtfyn, men også Midtfyns betydning for Egeskov.

”Vi behøver foreninger som jer. Hvis ikke I skaber noget sammen, så uddør de små samfund. Et aktivt foreningsliv som det I skaber, er guld værd for os,” fortalte han.

Det var et virkelig spændende oplæg, som kun gav endnu mere blod på tanden i forhold til arbejdet i og omkring vores skønne Midtfyn. Formand for MitMidtfyn, Annette Poulsen, fortalte også om at understøtte udviklingen mod fællesskabet:

”Vi har brug for hinanden, når vi fremover fortsat gennem tro, handlekraft og god energi skal forsætte arbejdet for et stærkt og attraktivt Midtfyn.”

Alt i alt en rigtig god, inspirerende og hyggelig aften, hvor vi endnu engang blev bekræftet i, at det sammenhold vi har, er noget ganske særligt

Vi fik i øvrigt også indviet vores nye telt, som skal med os rundt og skabe opmærksomhed

Husk, at du kan støtte med et medlemskab som både forening og virksomhed, men også privat. For virksomheder og foreninger koster et medlemskab kr. 300,- om året og for private kr. 100,- (skriv til medlem@mitmidtfyn.dk)

Indsend nyhed