Golf KUN for kvinder

Nyt tiltag i Midtfyns Golfklub – Det er kun for KVINDER!

Midtfyns Golfklub åbner nu et helt særligt tilbud til kvinder, der gerne vil med i et sjovt og afvekslende fællesskab, der handler om meget andet end kun golf.

Nu kan alle kvinder i området prøve golf på en sjov og uforpligtende måde.

Kvinder & Golf er et koncept, der i mere end 35 danske klubber har skabt stærke kvindenetværk og givet flere hundrede kvinder en ny passion i form af golfsporten.

- Vi vil rigtig gerne have flere kvindelige medlemmer, og de forløb af Kvinder & Golf, der har været i andre klubber, har vist, at der findes masser af kvinder, som ikke anede, hvor glade de ville blive for at komme i en golfklub, siger Gy Kjeldgaard, som er tovholder på forløbet Midtfyns Golfklub.

Kvinder & Golf er et otte ugers forløb, hvor deltagerne udover at lære golf også laver en række andre aktiviteter sammen. Vi har blandt andet planlagt yoga, hit-fit dance, vinsmagning og meget mere. Første gang er torsdag den 27. april.

Man behøver ikke kunne spille golf, have noget særligt boldøje eller være konkurrencemenneske. Alle kan være med.

De danske golfklubber har en markant overvægt af mandlige medlemmer.

- Det er brandærgerligt, fordi golf rummer en masse værdier, som kvinder kan have akkurat lige så meget glæde af som mænd. Golf er fællesskab, morskab, motion og naturoplevelser. Og så kan man selvfølgelig konkurrere mod sig selv og andre, hvis man også gerne vil det, siger Sarah-Cathrine Wandsø, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Hun er idéperson bag Kvinder & Golf, der startede i en enkelt golfklub for tre år siden, men har vist sig så succesfuld, at der i 2023 er flere end 50 golfklubber, der tilbyder det.

- I Kvinder & Golf får man et sammenhold med ligesindede fra dag ét. Det kan vi se har kæmpe betydning for deltagerne, siger Sarah-Cathrine Wandsø.

Kontakt:
Sarah-Cathrine Wandsø, Dansk Golf Union på 22 92 29 28
Eller vores lokale tovholder Gy Kjeldgaard, Midtfyns Golfklub.

Kontaktinformationer og hele programmet kan ses på Midtfyns Golfklubs hjemmeside: https://midtfynsgolfklub.dk/klubber-iklubben/kvinder-og-golf/

Indsend nyhed