Stillingsopslag

De midtfynske organisationer Ringe Handelsstandsforening, Erhverv Midtfyn og MitMidtfyn udvider vores gode samarbejde og søger en fælles kommunikationsmedarbejder.

Du er måske freelance-tekstforfatter, studerende, journalist eller bare fantastisk med det skrevne ord og gerne med erfaring indenfor kommunikation, både online og til det trykte medie.

Der er tale om en lønnet stilling (løn og vilkår efter kvalifikationer) og du vil komme til at arbejde tæt sammen med kommunikationsudvalget for de tre foreninger.

Du vil i høj grad være med til at forme dit eget job, som blandt andet består i:

• Intern kommunikation (nyhedsbreve mm til medlemmerne)

• Styring af vores sociale medier (facebook, Instagram mm)

• Nyheder samt tekster til foreningernes hjemmesider

• Kontakt til pressen

• Kommunikation i forbindelse med events og arrangementer

Se mere om os på ringehandelsstandsforening.dk, erhvervmidtfyn.dk eller mitmidtfyn.dk.

Din ansøgning skal sendes til en af nedenstående kontaktpersoner senest den 1. december 2022.

Kenny Glud

Ringe Handelsstandsforening