Kielberg Advokater

Algade 33 · 5750 Ringe

Ring til os

+45 6262 1048

Søger du en advokat, så er vi hos AdvokatFyn a/s klar til at rådgive dig. Vi tilbyder rådgivning til privatpersoner og virksomheder samt offentlige myndigheder, foreninger og institutioner. Vores advokater har tilsammen mange års erfaring, hvorfor vores arbejdsområder spænder vidt. Vi kan bl.a. hjælpe med køb af fast ejendom både privat og erhverv, virksomhedsrådgivning, familie- og arveret, dødsbobehandling og strafferet.

 

AdvokatFyn a/s er et af de større fynske advokatfirmaer med over 30 ansatte fordelt på vores tre afdelinger. Vores ene kontor er centralt placeret i Ringe, hvor de to andre afdelinger er beliggende i Svendborg og Ærøskøbing. 


Ved AdvokatFyn a/s i Ringe består kontoret af to advokater, en advokatfuldmægtig, to advokatsekretærer og en kommunikationsmedarbejder.

Hos os garanterer vi dig en professionel og personlig rådgivning, som tager udgangspunkt i din situation og dit lokalområde. Vi vægter fortrolighed og tillid, og vi fokuserer på at finde den bedste løsning for dig som klient. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation. Følg os gerne på de sociale medier for gratis webinar osv.

 

De anførte tider er telefontider, da vi selvfølgelig træffes efter aftale derudover. 

Telefontider

Mandag

09.00-16.00

Tirsdag

09.00-16.00

Onsdag

09.00-16.00

Torsdag

09.00-16.00

Fredag

09.00-14.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket