SPECIALFORRETNINGER • CAFÉER • RESTAURANTER • DAGLIGVARER • ERHVERV

Gavekort til Ringe Handelsstandsforening

Ringe Handelsstandsforening udsteder elektroniske gavekort som kan indløses hos alle vores medlemmer med terminal til betalingskort.

Du kan se en liste over alle de steder hvor du kan bruge gavekort nederst på denne side.

Mindste beløb et gavekort kan udstedes på er 100kr, og de udstedes på følgende steder:

Skoringen
Algade 21
5750 Ringe
Tøjeksperten
Algade 54
5750 Ringe

Gavekortbevis

Køb et gavekortbevis her på siden og modtag det på enten sms eller på mail med det samme. Så kan du printe eller sende det direkte videre til modtageren. Gavekortbevisets modtager skal omveksle det til et Gavekort hos Tøjeksperten.

Tank Selv gavekort

​Tank Selv gavekort sælges i de fleste forretninger i Ringe Handelsstandsforening og kan optankes én gang med beløb fra 100,- op til 3.000,- kr.

Tjek saldo

Er du i tvivl om hvor meget der står på dig gavekort, så kan du tjekke saldoen ved at trykke på knappen TJEK SALDO

​For spørgsmål, kontakt Handelsstandsforeningens formand Jesper Schmidt Larsen (v/Tøjeksperten) tlf. 62 62 49 99.

De elektroniske gavekort er sponsoreret af:

Her kan du bruge dit gavekort