SPECIALFORRETNINGER • CAFÉER • RESTAURANTER • DAGLIGVARER • ERHVERV

Gavekort til Ringe Handelsstandsforening

Ringe Handelsstandsforening udsteder elektroniske gavekort som kan indløses hos alle vores medlemmer med terminal til betalingskort.

Du kan se en liste over alle de steder hvor du kan bruge gavekort nederst på denne side.

Mindste beløb et gavekort kan udstedes på er 100kr, og de udstedes på følgende steder:

Skoringen
Algade 21
Ringe Bibliotek
Algade 40
Tøjeksperten
Algade 54

Bestil online til levering​

​Gavekortet kan være på et beløb fra 100,- op til 3.000,- DKK.

Leveringstiden for gavekortet er normalt 1-2 hverdage som Quickbrev og 5-8 hverdage som standartbrev. Alle gavekort sendes med PostNord, og der kan forekomme forsinkelser som Vores Ikast er uden indflydelse på.

Bestilles mere end 2 gavekort sendes de i flere breve

Tank Selv gavekort

​Tank Selv gavekort sælges i de fleste forretninger i Ringe Handelsstandsforening og kan optankes én gang med beløb fra 100,- op til 3.000,- kr.

Tjek saldo

Er du i tvivl om hvor meget der står på dig gavekort, så kan du tjekke saldoen ved at trykke på knappen TJEK SALDO

​For spørgsmål, kontakt Handelsstandsforeningens formand Jesper Schmidt Larsen (v/Tøjeksperten) tlf. 62 62 49 99.

De elektroniske gavekort er sponsoreret af:

Her kan du bruge dit gavekort